mandag 2. september 2013

Hvor lenge var Adam i Paradis?

Det er et helt orkester der ute - fallene slår takten, hurtig, riggene uler og synger, vinden uler med litt dypere toner og bølgene slår mot skutesida som stortromma - vi har fått tydelig værendring. Nå er det ikke fullt så trivelig å ligge i åpningen inn til havna. Lørdag var det vestavind, da sto bølgene rett inn, siden snudde vinden mer mot syd og det ble mindre rulling og hopping i båten. Vi ligger godt fortøyd med nesten alle fendere ute - ingen fare med oss, men vi blir til været er forbi.

I dag, mandag, er det fortsatt mye vind, sterk kuling er meldt for dagen, og det regner. Det gir Arvid anledning til å montere ekkolodd, det kan være et godt hjelpemiddel i Tyskerbukta blant de frisiske øyer.
Anne Grete i blåsten
Vi kjøper rundstykker til frokost "hos Britt", vi har ikke funnet riktig brødsort for oss, rundstykkene er kjempegode. Etter handleturen stoppet vi for en øl før vi dro om bord igjen.
En stopp hos "Hos Britt"
Tro hvordan det er å møte denne i Kielkanalen???

Cruisebåt på vei nordover
 Arvid trenger en hårklipp. Hva er da bedre enn i cockpit når vinden blåser som verst? Vi blir kvitt hårtustene på en lite arbeidskrevende måte - kan hende er det noen i nabobåtene som undres hva de har fått på dekk....Han ble fin på håret, glemte avslutningsbildet.
Stoler mest på seg selv..
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar